آموزش نو
قالب Travel
قالب Traveler – بهترین قالب گردشگری و رزرواسیون وردپرس
قالب foton
قالب Foton – قالب چند منظوره وردپرس
قالب کانسپت
قالب Concept Seven – قالب شرکتی وردپرس

طرز تهیه مربای به خوش طعم و خوش بو مناسب پاییز و زمستان+همراه بافیلم

با فرا رسیدن فصل پاییز و زمستان اکثر خانم ها بفکر درست کردن مربا برای فصل پاییز و زمستان هستند . مربای به یکی از پرخاصیت ترین و خوشمزه ترین مرباها است که اکثر افراد از آن استفاده میکنند.
باما همراه باشید تا طرز تهیه یک مربای بی نظیر را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

شکر: یک کیلوگرم
به :یک کیلو گرم
هل: به میزان دلخواه
آب:مقداری
وانیل: نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه:

پوست به هارا میگیریم و به اندازه کوچک خورد میکنیم ،سپس به هارا در ظرفی ریخته و تاجایی که آب روی به هارا بگیرد به آن آب اضافه میکنیم و ظرف را روی حرارت قرار میدهیم
تا بجوشد.
سپس هل و شکر را به آن اضافه میکنیم و اجازه می دهیم به ها پخته شوند. تقریبا ۴ساعتی زمان میبرد .
بعد از پختن به ها به آن آبلیمو اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تقریبا ۵دقیقه دیگر بجوشد و بعد زیر آن را خاموش میکنیم .

مربای شما آماده است.

 

فیلم آموزش مربای به

 

نکاتی درباره مربای به:

  • اندازه خورد کردن به وابسته به دلخواه شمااست حتی میتوانید آن را رنده کنید.
  • اگر دوست ندارید به های شما نرم شود از همان اول به آن شکر اضافه کنید.
  • برای داشتن مربای با رنگ زیبا هنگام پخت درب آن را بگذارید و با حرارت ملایم بپزید.
  • اگر میخواهید مربای شما همانند مارمالاد شود از دانه های به در مربا استفاده کنید.
  • شهد مربا باید غلیظ باید وگرنه مربا کپک میزند.
  • اگر مربای شما کپک زد ینی شهد آن به اندازه کافی غلیظ نبوده و آب آن زیاد بود است به مربا شکر اضافه کنید و بگذارید دوباره بجوشد.
  • بگذارید مربای شما کاملا خنک شود بعد در شیشه ها بریزید.

نوش جان

 

 

 

 

 

 

امتیاز شما به این مطلب؟

ارسال نظر

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

ما را دنبال کنید