آموزش نو
قالب Travel
قالب Traveler – بهترین قالب گردشگری و رزرواسیون وردپرس
قالب foton
قالب Foton – قالب چند منظوره وردپرس
قالب کانسپت
قالب Concept Seven – قالب شرکتی وردپرس

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خانگی

ترشی بادمجان شکم پریکی از ترشی های خوشمزه است که خیلی ساده تهیه میشود و در تمامی فصول مواد اولیه آن موجود می باشد.

مواد لازم :

  • بادمجان : ۱کیلوگرم
  • سرکه: به میززان لازم
  • سیر: ۲۰۰گرم
  • هویچ: ۲۰۰گرم
  • فلفل : ۵۰گرم
  • سبزی ترشی: نعناع ،ترخون و …

 

طرز تهیه:

بادمجان ها را شسته و به صورت عمودی برش میزنیم ولی بصورتی که بادمجان ها از وسط دونصف نشوند و سپس در سرکه قرار می دهیم تا بپزند. زمان برای پخت بادمجان ها ۷دقیقه کافی است.
بعد از پخت بادمجان ها آن را از سرکه در می آوریم تا خنک شوند.
موادلازم برای داخل شکم بادمجان ها از قبیل سیر ،هویچ ، سبزیجات ،…خورد می کنیم و باهم مخلوط می کنیم .
سپس مواد را ب داخل بادمجان ها پرمیکنیم و بادمجان هارا در ظرف مورد نظر میچینیم و روی آنها سرکه می ریزیم و درب ظرف را محکم می بندیم.
ترشی شما بعد از گذشت ۱۰ الی ۱۲ روز آماده است.

 

نکات لازم برای ترشی بادمجان:

  • در این ترشی میتوانید از از ادویه ترشی ، گلپر ،فلفل سیاه و قرمز استفاده کنید.
  • استفاده از کمی سیاه دانه باعث خوش عطری آن خواهد شد.
  • هرگز از ظرف پلاستیکی و روی برای ترشی استفاده نکنید و فقط ظروف سفالی، بلوری یا چوبی استفاده کنید.
  • اگر با مواد تند ناسازگاری دارید سیر و فلفل کمی در ترشی بریزید.
  • ظرف ترشی را باید در جای خنک قرار دهید.
  • سرکه را به مقداری داخل ظرف بریزید که روی مواد را بگیرد.
  • به میزان نمک در هر شیشه ترشی دقت کنید تا شور نشوند.

امتیاز شما به این مطلب؟

ارسال نظر

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

ما را دنبال کنید