آموزش نو
قالب Travel
قالب Traveler – بهترین قالب گردشگری و رزرواسیون وردپرس
قالب foton
قالب Foton – قالب چند منظوره وردپرس
قالب کانسپت
قالب Concept Seven – قالب شرکتی وردپرس

طرز پخت قیمه خوش طعم مناسسب اربعین حسینی

قیمه

خورشت قیمه یکی از خورشت های ایرانی با طمعی خوشمزه و بی نظیر است که در اکثر مراسم های عزاداری به عنوان غذای نذری پخته میشود و یکی از غذاهای خانواده پسند ایرانی است در اینجا قصد داریم طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای ۱۰۰ نفر :

پیاز:۸ کیلوگرم

دارچین: ۵ قاشق غذاخوری

سیب زمینی: ۸ کیلو

لپه: ۳ کیلوگرم

گوشت : ۸ کیلوگرم

زعفران دم کرده:۲ مثقال

رب :۱ کیلو و ۳۰۰ گرم

زردچوبه و فلفل :به مقدار لازم

لیمو عمانی:۶۰۰ گرم

نمک :به میزان لازم

 

طرز پخت :

لپه را از شب قبل در آب بخیسانید و گوشت را بشورید و به اندازه دلخواه خرد کنید. پیاز هارا بشویید و نگینیی خرد کنید سپس دیگ موردنظر خور را روی اجاق بگذارید و شعله آن را روشن کنید در آن روغن بریزید و پیاز هارا ببه روغن اضافه کنید و بگذارید سرخ شود و طلایی رنگ شود سپس به آن زردچوبه اضافه کنید.

بعد از سرخ شدن پیاز گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید و اجازه دهید تا گوشت تغییر رنگ دهد. سپس لپه را به آن اضافه کنید و بعد از چند دقیقه تفت دادن رب را به  آن ببیفزایید و تفت دهید و بعد به مواد آب اضافه کنید و  لیمو عمانی هارا بشویید و داخل خورشت بریزید و بخ خورشت نمک بریزید حالا زمان موردنظر را اجازه دهید تاخورشت شما بپزد.

ده دقیقه مانده است خورشت خود را خاموش کنیید زغفران و دارچین را به خورشت اضافه کنید

سییب زمینی هارا خلالی خورد کنید و در روغن سرخ کنید و برای تزئین خورشت استفاده کنید.

خورشت شما آماده است.

نکته هایی در تهیه خورشت قیمه :

  • برای ۱۰۰ نفر حدود ۱۵ کیلو برنج لازم هست.
  •  لیمو ها را یک روز قبل چند عدد سوراخ کرده و درون آب جوش بگذارید تا تلخی پوست آن خارج شود.
  • میتوانید علاوه بر رب از مقداری گوجه رنده شده هم استفاده کنید.
  • پیاز داغ فراوان در خوشمزه شدن قیمه اهمیت زیادی دارد پس مقدار آن را کم نکنید.

امتیاز شما به این مطلب؟

ارسال نظر

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

ما را دنبال کنید