آموزش نو
قالب Travel
قالب Traveler – بهترین قالب گردشگری و رزرواسیون وردپرس
قالب foton
قالب Foton – قالب چند منظوره وردپرس
قالب کانسپت
قالب Concept Seven – قالب شرکتی وردپرس

آموزش حلوا مجلسی مناسب اربعین

حلوا

حلوا یکی از بهترین و مقوی ترین خوردنی هایی است که میتوان آن را ب عنوان یک غذا نام برد جدا از این مورد از حلوا در مجالس عزاداری، ختم و…. استفاده میشود.همه افراد بسته به سلیقه خود دوست دارند که مجلس خود را به خوبی برگزار کنند و در آن مجلس همه چیز به نحوه عالی انجام شود ،در مجالس ختم و عزاداری یکی از مورد هایی که حائزاهمیت است پختن یک حلوای مجلسی خوب است. ما دراینجا قصد داریم که طرز پخت یک حلوای بسیار خوش طعم و مجلسی را به شما آموزش دهیم پس باما همراه باشید.

مواد لازم:

  • آرد : ۵ لیوان
  • شکر:۵لیوان
  • آب : ۵لیوان
  • روغن:ب میزان لازم
  • حل ،زعفران ، گلاب : ب اندازه دلخواه

مراحل پخت:

ابتدا شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود. سپس حل ، زعفران ، و گلاب را به شربت خود اضافه میکنیم و زمان می دهیم تا شربت بجوشد و شکر آن کاملا حل شود و از روی حرارت برمیداریم.

سپس روغن را در قابلمه میریزیم و روی حرارت میگذاریم بعد از داغ شدن روغن آرد را داخل روغن میریزیم و با حرارت ملایم آن را تفت میدهیم.

نکته ای که باید اینجا گفته شود این است که آرد خیلی سریع میسوزد باید مدام آن را هم بزنید تا نسوزد و آرام آرام سرخ شود و مزه خامی آن گرفته شود.

بعد ازاینکه رنگ آرد ب حالت کرم _قهوه ای تبدیل شد زیر آن را کم کنید و آرام آرام شربت را داخل آن بریزید و هم بزنید تا گلوله گلوله نشود و هم زمان منتظر بمانید تا حلوای شما سفت شود و بعد از روی حرارت بردارید.

حلوای شما آماده است میتوانید آن را با خلال پسته و بادام و پودر نارگیل تزئین کنید.

امیدواریم که از آموزش ما رضایت کافی داشته باشید.

امتیاز شما به این مطلب؟

ارسال نظر

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

ما را دنبال کنید