آموزش نو
قالب Travel
قالب Traveler – بهترین قالب گردشگری و رزرواسیون وردپرس
قالب foton
قالب Foton – قالب چند منظوره وردپرس
قالب کانسپت
قالب Concept Seven – قالب شرکتی وردپرس

چای سبز گیاهی بی نظیر و دارای خواص و فواید باورنکردنی مانند تناسب اندام ،جوانی و درمان بیماری ها است. چای سبز درکنار فواید،مضراتی نیز دارد که در این مقاله سعی در جمع آوری تمامی چیزهایی که باید بدانید کرده ایم .

چای سبز را از گلبرک ها و جوانه های تازه گیاه چای به دست می آید و دارای انواع مختلفی چون ژاپنی و چینی است. و دارای خواص بیشمار است که میتوان آن را راهی برای زیبایی و تناسب اندام و درمان اکثر بیمار ها معرفی نمود.

 

چای سبز و خواص آن:

درمان بیماری های کبدی :

نوشیدن چای سبز باعث از بین رفتن رادیکال های آزاد ایجاد شده توسط چربی های موجود در کبد می شود. این عملکرد مثبت، مانع از بروز بیماری های کبدی به ویژه سرطان کبد می شود.

پیشگیری از آلزایمر :

گفتنی است چای سبز فعالیت سلول های مغز به ویژه بخش های مربوط به حافظه را تقویت و تحریک می کند. از طرفی چای سبز باعث کاهش میزان «استیل کولین»
در سلول های مغز و با این حرکت مانع از تخریب سلول های مغز و بروز بیماری آلزایمر می شود.

 

تقویت استخوان ها:

درصد بالای فلوراید چای سبز، عمده ترین دلیل تاثیر مثبت آن بر استخوان ها است. به این ترتیب درصد بالای فلوراید در چای سبز می تواند استخوان ها و دندان ها را در
مقابل آسیب به ویژه پوسیدگی و پوکی محافظت کند.چای سبز توصیه متخصصان برای کاهش خطر ابتلا به ورم مفاصل، ناشی از روماتیسم معرفی می کنند. این تاثیر با توقف فعالیت آنزیم های تخریب کننده و تحلیل برنده غضروف مفاصل ایجاد می شود.

 

مشکلات دهان و دندان:

می توان نوشیدن چای سبز را مکملی برای سلامت دهان و دندان دانست. علاوه بر این چای سبز با از بین بردن باکتری های نامناسب محوطه دهان، بوی بد دهان و تنفس بد بو را
نیز مرتفع می کند. در چین باستان از چای سبز به عنوان داروی خوشبوکننده دهان، پیش از حضور در مراسم رسمی و میهمانی ها استفاده می کردند.

کاهش کلسترول:

یکی دیگر از اثرات مثبت چای سبز، کاهش قابل توجه میزان کلسترول خون است. به ویژه آنکه چای سبز باعث کاهش میزان کلسترول بد و افزایش میزان کلسترول خوب می شود.
این تاثیر نه تنها میزان کلسترول بدن را در حد متعادل نگه داشته و میزان کلسترول خوب را افزایش می دهد، بلکه مانع از بروز سکته قلبی و سایر بیماری های قلبی – عروقی می شود.

پوست :

آنتی اکسیدان های موجود در چای سبز، سلول های پوست را در مقابل آسیب ها به ویژه رادیکال های آزاد، یکی از عوامل ایجاد سرطان و افتادگی و آسیب به پوست، محافظت می کند. به این ترتیب چای سبز مانع از بروز سرطان، افتادگی و چروک خوردن پوست به ویژه پوست صورت می شود.

 

جوانی و زیبایی:

علت اصلی جوانی و ضدپیری بودن چای سبز وجود آنتی اکسیدان به ویژه آنتی اکسیدان های موثر در حفظ جوانی و شادابی موجود در چای است . آنتی اکسیدان ها از شاخص ترین عوامل برای حفظ شادابی و سلامتی سلول های بدن ،با به تعویق انداختن شروع روند پیری سلوها هستند.

جلوگیری از سرطان:

استفاده از چای سبز را میتوان عاملی برای جلوگیری از سرطان دانست ، چرا که میزان آنتی اکسیدان های موجود در آن ۱۰۰ برابر تاثیرگذارتر از ویتامین C و ۲۵ برابر
تاثیرگذارتر از ویتامین E است.توجه کنیم که ویتامین E و Cبه عنوان دو آنتی اکسیدان مهم مطرح هستند.

کاهش وزن و چای سبز:

اگر تصمیم دارید با مصرف چای سبز با چاقی و اضافه وزن خداحافظی کنید، باید برای مصرف آن در طول روز برنامه ریزی داشته باشید و از مصرف این نوشیدنی گیاهی بدون برنامه پرهیز کنید.

 

زمان و میزان استفاده:

 

نوشیدن چای سبز در زمان مناسب:

بهترین تایم برای استفاده از چای سبز برای کاهش وزن، ۲ساعت بعد از مصرف غذا است .بااین کار شما علاوه بر کاهش وزن از خواص درمانی چای سبز نیز بهره میگیرید.
مشکل در جذب آن ایجاد نمیکند .

میزان استفاده از چای سبز در روز:

نوشیدن ۳تا ۴ لیوان چای سبز روزانه میتواند به کاهش وزن شما کمک کند . فکر آن که نوشیدن زیاد شما را سریع تر به کاهش وزن میرساند اشتباه است .زیرا با نوشیدن بیش از حد چای سبز در طول روز، بدن علاوه بر آنکه با مشکل تحریک پذیری پایانه های عصبی روبه رو می شود، با اختلال دفع آب و الکترولیت های بدن مواجه می شود. به این ترتیب همانطور که باید در نوشیدن چای معمولی پرهیزهای لازم را رعایت کنید توصیه شده که در نوشیدن چای سبز نیز افراط نکنید.

 

چای سبز و خواص دیگر آن:

  • چای سبز خاصیت آرام بخشی داشته و می تواند حالت تنش، افسردگی و استرس و هیجان را از بین ببرد.

     

  • اگر محل مورد نظر را با چای سبز مرطوب کرده و صبر کنیم تا خشک شود و این عمل را سه بار در روز تکرار کنیم، روند بهبودی و رفع محل زخم تسریع می شود.

     

  • نوشیدن چای سبز برای افراد مبتلا به آسم یا افرادی که به دلیل مشاغل ویژه یی که دارند (مثل کارگران کارخانه های سیمان) یا در مناطق خاصی زندگی می کنند (ساکنان مناطق سردسیر) توصیه می شود.

     

  • نوشیدن چای سبز نه تنها گوش را در برابر عفونت و تورم محافظت می کند، بلکه در صورت بروز این مشکل، نم دار کردن پارچه تمیزی با چای سبز و سپس تمیز
    کردن گوش با آن می تواند تا حدی از تورم و عفونت بکاهد.

     

  • چای سبز با کنترل عملکرد و محافظت از ساختار دیواره رگ ها، مانع از بروز فشار خون بالا می شود.

     

  • ویتامین Cموجود در چای سبز با تقویت سیستم ایمنی بدن، بدن را در مقابل بیماری های مختلف به ویژه بیماری های فصلی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا در
    زمستان، اسهال و استفراغ در فصل تابستان و حساسیت های فصل پاییز، مقاوم می کند. در چین باستان برای افرادی که دائماً بیمار بودند، چای سبز تجویز می کردند.

     

  • کاتچین موجود در چای سبز باعث از بین بردن باکتری های مولد مسمومیت غذایی یا سم تولید شده توسط این باکتری ها می شود.

     

  • چای سبز باعث کاهش قند خون می شود. اگرچه برخی پژوهشگران نوشیدن چای سبز را به افراد مسن توصیه می کنند اما برخی دیگر معتقدند نوشیدن چای سبز در جوانی باعث کنترل میزان قند خون، پیش از رسیدن به سن کهولت می شود.

 

چای سبز و مضرات آن:

  • زیاده روی در مصرف این چای می تواند باعث دفع زیاد آب از بدن و خشکی مدفوع و یبوست شود.
  • افرادی که ناراحتی اعصاب دارند وخانم های باردار، شیرده و افرادی که ضربان قلب نامنظم دارند در مصرف آن زیاده روی نکنند.

     

  • این چای همچون چای سیاه به همراه غذا جذب روی، آهن و کلسیم را کاهش می دهد.

     

  • به دلیل کافئین موجود، از جذب مواد معدنی مخصوصا آهن جلوگیری می کند.

 

 

 

امتیاز شما به این مطلب؟

ارسال نظر

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

ما را دنبال کنید