آموزش نو
قالب Travel
قالب Traveler – بهترین قالب گردشگری و رزرواسیون وردپرس
قالب foton
قالب Foton – قالب چند منظوره وردپرس
قالب کانسپت
قالب Concept Seven – قالب شرکتی وردپرس

آسان ترین روش برای تهیه مربای زرشک به همراه فیلم

مربای زرشک

مربای زرشک جز کمپوت و مربا است و زمان پخته آن معمولا ۳۰ دقیقه است و می توان به عنوان وعده صبحانه و میان وعده سرو کرد.

مربای زرشک

مواد لازم برای مربای زرشک

۱-زرشک                ۱ کیلو گرم

۲-شکر                  ۱ کیلو و ۵۰۰ گرم

۳-وانیل                  وانیل نصف قاشق چ خوری

۴-آب                       ۵ لیوان

طرز تهیه:

برای درست کردن مربا ابتدا زرشک هارا پاک می کنیم و با آب سرد شستشو می دهیم و یک ساعت زرشک را با آب سرد کنار می گذاریم تا خیس بخورد و بعد از یک ساعت آبکش می کنیم .مانند مرباهای دیگر لابه لای زرشک شکر می ریزیم(فقط مقداری از شکر) و به مدت ۴-۵ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا زرشک ها آب بیندازند.

بعد از گذشت ۴ساعت پنج لیوان آب داخل قابلمه می ریزیم و باقی مانده شکر را به آن اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا حل شود و به آرامی مواد را به آن اضافه می کنیم و حرارت را کم می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم ،بعد از گذشت چند دقیقه وانیل را به آن اضافه میکنیم و اجازه می دهیم تا مربا به قوام بیاید ،بعد از قوام آمدن شعله را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا مربا خنک شود.

-درب قابلمه را حین پخت نگذارید چون باعث بد رنگ شدن مربا می شود.

امتیاز شما به این مطلب؟

ارسال نظر

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

ما را دنبال کنید