مربای زرشک جز کمپوت و مربا است و زمان پخته آن معمولا 30 دقیقه است و می توان به عنوان وعده صبحانه و میان وعده سرو کرد.

مربای زرشک

مواد لازم برای مربای زرشک

1-زرشک                1 کیلو گرم

2-شکر                  1 کیلو و 500 گرم

3-وانیل                  وانیل نصف قاشق چ خوری

4-آب                       5 لیوان

طرز تهیه:

برای درست کردن مربا ابتدا زرشک هارا پاک می کنیم و با آب سرد شستشو می دهیم و یک ساعت زرشک را با آب سرد کنار می گذاریم تا خیس بخورد و بعد از یک ساعت آبکش می کنیم .مانند مرباهای دیگر لابه لای زرشک شکر می ریزیم(فقط مقداری از شکر) و به مدت 4-5 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا زرشک ها آب بیندازند.

بعد از گذشت 4ساعت پنج لیوان آب داخل قابلمه می ریزیم و باقی مانده شکر را به آن اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم تا حل شود و به آرامی مواد را به آن اضافه می کنیم و حرارت را کم می کنیم و مواد را مخلوط می کنیم ،بعد از گذشت چند دقیقه وانیل را به آن اضافه میکنیم و اجازه می دهیم تا مربا به قوام بیاید ،بعد از قوام آمدن شعله را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا مربا خنک شود.

-درب قابلمه را حین پخت نگذارید چون باعث بد رنگ شدن مربا می شود.